Rulmeca Drive Roller

Kleine krachtpatser.

U bent hier: Home / Rulmeca drive roller

Voor het aandrijven van rollenbanen is de Rulmeca Drive Roller (RDR BL3) ontwikkeld. In combinatie met licht lopende draagrollen van TBA is deze kleine (D = 50 mm) krachtpatser een ideale manier om rollenbanen aan te drijven. De compacte bouwwijze levert een plaats besparende, onderhoudsarme aandrijving op.

Specificaties Rulmeca

Deze Rulmeca Drive roller is met een 24V DC spanningsbron aan te sturen. Afhankelijk van de gekozen overzetverhouding zijn snelheden beschikbaar van 0,005 tot 1,25 m/s. Door het instellen van dipswitches kan éénvoudig de gewenste snelheid geselecteerd worden. Om het gebruik gemakkelijk te maken is een Motion Control Board mee te leveren. Hiermee kan de snelheid eenvoudig worden ingesteld.

Voor extra gebruiksgemak bij complexe toepassingen is er ook een wat uitgebreidere besturing beschikbaar. Deze ZPA (Zero Pressure Accumulation) control module maakt complexe instellingen heel eenvoudig programmeerbaar. Hier kunnen 2 Roller Drives mee aangestuurd worden en er is een ingang voor 2 fotocellen.

Voordelen Rulmeca

De Rulmeca Drive Roller biedt als aandrijving vele voordelen. Allereerst heeft deze een lange levensduur, waardoor u lang kunt profiteren van dit product. Daarnaast is de Rulmeca Drive roller zeer geruisarm en bovendien onderhoudsvrij! Rulmeca is één van ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige componenten voor materiaaltransport. Hierdoor bent u gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige aandrijving.
Om uw rollenbaan compleet te maken kan TBA ook de aangedreven rollen leveren. Deze hebben dezelfde bouwvorm en afmetingen als de Drive Roller en vormen zo de perfecte match. De verbinding tussen de Drive Roller en de rollen kan onder andere met Poly-V riemen gemaakt worden, die meegeleverd kunnen worden. Zo heeft u alle componenten uit één hand. One stop shopping biedt uiteraard prijsvoordelen!

We komen graag met u in contact!

Ga voor de hoogste kwaliteit en ga voor de Rulmeca Drive Roller! We geven u graag meer informatie over dit product! U kunt ons bereiken door te bellen naar 038 – 333 88 04 of te mailen naar info@transportbandaandrijving.nl. We komen graag met u in contact!

Rulmeca Drive Roller with control board

Heeft u vragen?

Neemt u dan even contact met ons op.

gemotoriseerd trommelmotor