Service

Wij staan graag voor u klaar

U bent hier: Home / Service
Wij onderscheiden service in 3 delen:

Vóór de koop:
In dit traject willen we onze klanten graag zo snel mogelijk informeren maar dit mag niet ten koste gaan van de volledigheid of juistheid van de informatie.
Wij streven ernaar vragen dezelfde (of uiterlijk de volgende) werkdag te beantwoorden. Dit geldt ook voor offerte-aanvragen. Offertes zijn meestal dezelfde werkdag uitgebracht.
Duidelijkheid vooraf verschaffen over prijzen, levertijden, technische specificaties, leveringsvoorwaarden en (on-)mogelijkheden. Eventueel alternatieven bieden zonder dat erom gevraagd wordt zodat u de meest optimale keuze kunt maken.

Tijdens de koop:
Een heldere orderbevestiging waarin alle gemaakte afspraken zijn vastgelegd en de technische specificaties duidelijk staan omschreven. 

Na de koop:
De levering vindt plaats op de afgesproken plaats en -tijd. Alle benodigde informatie voor de gebruiker en voor de installateur is bij de levering aanwezig. Mocht er een beroep op reparatie of garantie worden gedaan, dan wordt van te voren een geschatte prijs (indien geen garantie) doorgegeven. Spoedreparaties kunnen worden doorgevoerd in de fabriek of in de servicewerkplaats in Kampen. 

Rulmeca

Heeft u vragen?

Neemt u dan even contact met ons op.

gemotoriseerd trommelmotor