Trommelmotor

U bent hier: Home / Trommelmotor

Bent u op zoek naar een competente partner voor het aandrijven van transportbanden? Transportbandaandrijving biedt diverse soorten trommelmotoren voor de meest uiteenlopende soorten transportbanden. Gebaseerd op onze jarenlange ervaring geven wij u een objectief advies over de meest optimale aandrijving voor iedere transportband. Bent u er al over uit welke trommelmotor u nodig heeft? Neem dan direct contact met ons op. Wilt u graag meer weten over de producten van Transportbandaandrijving?

Meer weten over trommelmotoren? Neem contact met ons op

 

Geliefde trommelmotor in de levensmiddelenindustrie

Bij Transportbandaandrijving vindt u verschillende trommelmotoren. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere Procon en Rulmeca. Wanneer u op zoek bent naar een trommelmotor voor in de voedingsindustrie, is de Procon trommelmotor een zeer geschikte oplossing. Een Procon trommelmotor is niet met olie gevuld. De stalen transmissie wordt met vet gesmeerd. De motoren hebben een strak en glad uiterlijk zonder gaten. Vuil kan zich dus niet ophopen en de vorming van bacterienesten wordt op deze manier voorkomen. Grondig reinigen is zo eenvoudig als kinderspel. Precies de reden waarom deze trommelmotoren zo geliefd zijn in de levensmiddelenindustrie.

 

Rulmeca trommelmotor: beschikbaar in een brede range

Wilt u juist een trommelmotor aanschaffen die breed toepasbaar is? De Rulmeca trommelmotoren zijn beschikbaar in staal en RVS. Deze motoren worden van oorsprong vooral ingezet in de bulk-handling. Ze hebben een robuust ontwerp dat over de hele range is doorgezet. De Rulmeca motoren kunnen we tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Wij vertellen u graag meer over de verschillende motoren en de eigenschappen waarmee ze zich onderling -en van de concurrentie- onderscheiden.

 

Aandrijven van bandtransporteurs

Speelt de kostprijs voor u een doorslaggevende rol? Danroll beschikt over trommelmotoren die uitermate geschikt zijn voor het aandrijven van bandtransporteurs. Deze aandrijvingen ziet u terug in onder andere kassabanden, flesseninname machines en vele andere toepassingen. De motoren zijn onderhoudsvrij dankzij de aluminium behuizing en de transmissie van technisch polymeer.

 

Meer weten over de trommelmotoren van Transportbandaandrijving?

Al onze aandrijvingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zorgen ervoor dat uw product weer op rolletjes loopt. Wist u al dat u met de trommelmotoren van Transportbandaandrijving een aanzienlijke besparing kunt realiseren? Benieuwd wat de motoren voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 038 – 3338804 of een mail sturen naar info@transportbandaandrijving.nl. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte trommelmotor voor uw toepassing.

Rulmeca trommelmotoren TM80 TM113 TM138 TM165

Heeft u vragen?

Neemt u dan even contact met ons op.

gemotoriseerd trommelmotor